· 

Accommodatie Review: Brighton Kemp Townhouse

Tijdens mijn verblijf in Brighton Engeland, verbleef ik al 2 nachten in een hotel, maar voor de laatste nacht moest ik iets anders zoeken omdat het hotel al vol zat. De laatste nacht boekte ik een klein hottelletje vlakbij zee namelijk het Brighton Kemp Townhouse. Dit was echter een aangename verassing. 

 

Ik boekte de 1 persoons kamer inclusief ontbijt. In totaal zijn er 11 kamers, en heb je de keuze uit een kleine 1 persoons kamer, en verschillende soorten 2 persoons kamers. 

 

De accommodatie ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de Brighton pier, en 20 minuten van het centrum van Brighton. Vlakbij  rijden bussen naar het station en centrum. 

De kamer die ik boekte is niet groot. Dit kon ik al lezen in de reviews, maar het zag er wel knus en mooi uit. Er is helaas geen bureau of tafel aanwezig, en ook geen bankje om je koffer op te leggen. Je kunt je koffer eigenlijk alleen op de grond leggen. Op de kamer is een spiegel met plankje waar je koffie of thee kunt zetten. Ook lagen er pepermuntjes, en krijg je een flesje water.  Wat ik ook een leuke extra vond, was de Ipod station die op de kamer stond om muziek te luisteren. 

 

Een punt om rekening mee te houden wanneer je een 1 persoons kamer in een klein hotel of guesthouse in Engeland boekt is het bed. Deze zijn vaak kleiner dan bij ons, wat voor lange Nederlanders een probleempje kan zijn. Voor mij was het bed echter prima. 

De badkamer is net zoals de kamer klein, maar heeft alles wat je nodig hebt. De badkamer is schoon, en de douche geeft een goede straal. Het enige nadeel was dat de vloer na het douchen nat was omdat de douche doorloopt naar de wc. 

Op de kamer wordt er voor een flesje shampoo, conditioner en hand zeep en hand lotion gezorgd. Ook was ik verrast om een pakketje met een wattenstaafje, wattenschijfjes en kartonnen vijltje aan te treffen. 

 

Al met al heb ik een fijn verblijf gehad in dit kleine hotel. Het was maar voor 1 nacht, maar had graag langer willen blijven. Het hotel ligt op steenworp van het strand, en lopen was prima te doen. 

 

Je kunt deze accommodatie boeken via boeking.com of zoals ik had gedaan rechtstreeks via de site. Dit is goedkoper gezien zij een kortingscode van 10% aanbieden wanneer je rechtstreeks via hen boek. Link naar de website klik hier.

 

Fijne zondag!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0