· 

Mijn favoriete foto's van 2017

Ik kijk vaak mijn eigen foto's terug. Zo ben ik mijn foto's van vorig jaar terug gaan kijken en heb ik een selectie gemaakt met mijn favorieten foto's van 2017. 

 

Afgelopen jaar kocht ik een nieuwe Iphone, en camera waar ik veel gebruik van heb gemaakt. Ik heb hierdoor meer foto's dan ooit gemaakt, en ik krijg steeds meer plezier in fotograferen. Door de leuke reisjes naar Spanje, Engeland, België en de uitstapjes vorig jaar, heb ik goed kunnen oefenen. 

 

Kijk je mee?

 

Bij bovenstaande foto hoef je niet lang te raden waar dit is. Londen natuurlijk. Een hele typische foto op de blauwe lucht en het zonnetje na ;).

Roermond! Natuurlijk de mooiste stad van heel Nederland. Deze foto heb ik op een zondag afgelopen zomer met mijn mobiel gemaakt. 

 

Bovenstaande foto is in Frigiliana Spanje genomen. Ik heb hier zoveel mooie foto's gemaakt, maar bovenstaande foto is mijn favoriet geworden.

 

Deze foto is gemaakt in Keulen, en vind ik eigenlijk een hele stoere foto. De graffiti is heel fel en aanwezig, en met de motor ervoor, vond ik een heel leuk effect hebben. 

 

In Engeland schijnt de zon helemaal niet zo veel, maar wanneer deze schijnt lijkt alles veel mooier. In Engeland stikt het natuurlijk van de ouwe gebouwen, en met regen weer of bewolking kunnen oude gebouwen een wat somber effect geven. Wanneer de zon schijnt zijn deze gebouwen 10 keer mooier zoals hierboven in Oxford.

De laatste foto is een zonsondergang. Dit is misschien niet mijn beste foto, maar dit was de eerste keer dat ik een echte zonsondergang heb gezien. Een foto met een leuke herinnering.

 

Ik wilde de selectie klein houden, dus het was best moeilijk om een keuze te maken. Wat mij opvalt is dat het voornamelijk hele kleurrijke foto's zijn. Wanneer ik ga fotograferen focus ik mij op mooie kleuren. Ook ben ik mij meer gaan focussen op kleinere details zoals bloemen en decoratie en street art. Voorheen wilde ik gewoon foto's maken van gebouwen en grote bezienswaardigheden, maar ik begin niet steeds meer op kleinere details te letten.

 

Dat waren ze dan voor 2017! Hopelijk heb ik over een jaar weer een mooie selectie die ik met jullie kan delen.

 

Fijne zondag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0