· 

Accommodatie review: Antwerp Inn Hotel

In december sliep ik voor 2 nachten in het Antwerp Inn Hotel in het centrum van Antwerpen. Antwerpen is natuurlijk een leuke stad voor een dagje winkelen, maar wordt ook vaak gekozen voor een korte citytrip. Daarom leek het mij een goed idee om dit 3 sterren hotel te reviewen voor jullie. 

Het hotel is zoals vermeld een 3 sterren hotel vlakbij het Astridplein, het centraal station en de Meir. Het hotel heeft zowel een restaurant en een zitgedeelte met een lobby en kleine bar. Echter zijn er veel ontbijt en eet gelegenheden vlakbij het hotel, waardoor ik hier geen gebruik van heb gemaakt.

 

Ik was voor het hotel ongeveer 55 euro per nacht zonder ontbijt kwijt. Als je benieuwd bent wat ik er van vond, lees dan snel verder.

De kamer was 14m2 groot en beschikte over een 2 persoons bed met eigen badkamer. De kamer was van de volgende faciliteiten voorzien:

 

 • Douche
 • Tv
 • WC
 • Toiletartikelen
 • Handdoeken
 • Kledingkast
 • Geluiddicht

Eigenlijk is het dus een hele basic kamer. Wat ik miste was een waterkoker met wat koffie/thee faciliteiten om zelf te maken. Ook was er in de kamer zelf geen föhn aanwezig, maar zou deze wel bij de receptie te leen zijn.

Het interieur vond ik wat sober en kaal. Voor in mijn eentje was de grootte van de kamer prima, en de kamer was ook prima schoon. Het bed lag ook lekker en was niet te hard, maar verwacht in dit hotel geen gezellige aankleding. Dit was voor mij geen probleem omdat ik toch voornamelijk in de stad te vinden was, maar mocht je voor een sfeervol hotel willen kiezen, is dit niet de juiste plek. 

De badkamer was klein maar modern. Een douche met wastafel en toilet. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Ook lagen er een aantal toiletartikelen klaar zoals showergel, zeep en body lotion.

Pluspunten:

 • Locatie
 • Prijs
 • Properheid
 • Functionaliteit 
 • Vriendelijk personeel

Minpunten:

 • Sober/kaal interieur
 • Geen waterkoker en koffie/thee faciliteiten
 • Geen Nederlandse kanalen op TV
 • Geen föhn of strijkplank op de kamer

Al met al heb ik eigenlijk een prima verblijf gehad, en ben ik niet zo veel in het hotel geweest. Het was een prima hotel om 2 nachten te verblijven, maar of ik de volgende keer nog eens zou boeken denk ik eigenlijk niet. Ik zou de volgende keer weer een ander hotel proberen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0