· 

De beste hotspots van Delft

In april bezocht ik voor het eerst Delft. Ik was nog nooit eerder in deze stad geweest, maar ik hoorde er altijd goede verhalen over. Deze stad staat natuurlijk bekend om zijn Delfts-Blauw. Ook is het een niet al te grote stad, maar heeft wel de gezelligheid door de kleine straatjes en de grachten. Delft ligt precies tussen Den Haag en Rotterdam, maar mag naar mijn mening absoluut niet overgeslagen worden. Omdat ik er achter kwam dat deze stad veel gezellige plekken te bieden heeft, leek het mij leuk om de beste hotspots met jullie te delen.

Koffie en lunch

Kek

Kek is een waar begrip in Delft. Hier kun je lekkere koffie of een lunch bestellen. 

Adres: Voldersgracht 27 

 

Koffie & zo

De naam zegt het al, hier kun je ook terecht voor lekkere koffie en een stuk gebak.

Adres: Peperstraat 17

 

Chocolate company

Deze zit op meerdere plekken, maar heeft wel lekkere koffie en chocola.

Adres: Markt 85

 

The living

Een gezellige lunchroom met ook veel keuze voor vegetariërs. 

Adres: Asvest 8

Winkels

Bij Marlies

Leuk onafhankelijk winkeltje met kleding, accessoires en ook een beetje interieur. 

Adres: Beestenmarkt 13

 

Lu-st

Een leuke cadeauwinkel waar je ook altijd wel iets leuks voor jezelf vindt. Er worden zowel tassen, kaarten, sierraden en woon accessoires verkocht. 

Adres: Voorstraat 8

 

Groene vingers

Een winkel vol met planten en woon accessoires. Vanaf buiten ziet het er al mooi en gezellig uit. 

Adres: Burgwal 23

Buiten de leuke plekjes om te lunchen, en te winkelen, blijft Delft ook een leuke stad om gewoon doorheen te lopen. Aan de achterkant van het Stadhuis van Delft, zijn kleine leuke straatjes te vinden met mooie grachtjes. Verder heb je zowel de oude kerk als de nieuwe kerk die het stadscentrum sieren, en kun je voor een leuke souvenir zeker bij de Delfts-Blouwe winkeltjes terecht. 

 

Persoonlijk houd ik altijd meer van de wat kleinere gezelligere steden van Nederland dan het grote Amsterdam of Den Haag. Zo zie je maar weer dat in de kleinere steden ook de mooie grachtenpanden te vinden zijn. Ik heb mij daarom ook voorgenomen om meerdere kleine steden te gaan bezoeken.

Zo dat waren weer mijn hotspots van Delft. Ben jij al eens in Delft geweest? Heb je nog tips voor mij voor leuke steden die ik eens zou moeten bezoeken? Laat het me dan zeker even weten.

 

Fijne zondag!

Lees ook:

Reactie schrijven

Commentaren: 0