· 

Accommodatie review: Max Brown Midtown, Düsseldorf

In april verbleef ik voor 1 nacht in Düsseldorf. Ik schreef hier al een fotodagboek over. Mocht je deze nog niet gelezen hebben, lees deze dan hier.

 

Tijdens deze korte citytrip verbleef ik in het designhotel Max Brown Midtown Düsseldorf hotel. De keuze om in dit hotel te verblijven was toch wel door het interieur. Het hotel is een mix van Scandinavisch en vintage interieur, wat mij wel aanspreekt.

Hotel van buiten
Hotel van buiten

Zowel in Düsseldorf, Amsterdam en Berlijn zit een Max Brown hotel. Allemaal ook in dezelfde soort stijl en interieur. Het hotel in Düsseldorf is gelegen in Midtown, op een goede locatie van het centraal station en de königsallee. Van de oude binnenstad is het iets verder gelegen, maar ook deze is in ongeveer 15 minuten lopen te bereiken. Het hotel ligt in de Japanse wijk, dus mocht je van de Japanse keuken houden, ben je in de omgeving zeker aan het juiste adres. 

Bij binnenkomst is het hotel al meteen een blikvanger. De receptie zit aan de bar vast welke een leuke vintage sfeer heeft. In het hotel is een bar aanwezig, en er wordt elke ochtend ontbijt verzorgd. Echter is het hier niet mogelijk om te dineren in de avond of te lunchen. De sfeer rondom de bar was ontzettend gezellig. Je hebt hier genoeg zitplekjes, en midden in de lobby staat ook een grote biljarttafel mocht je hier zin in hebben.

Lobby
Lobby
Bar/receptie
Bar/receptie
Ingang hotel
Ingang hotel

Eenmaal op de kamer aangekomen, zie je ook weer hoeveel aandacht er aan de kamers is besteed. Iedere kamer heeft ook een LP speler wat natuurlijk een leuke toevoeging is. Het bed was groot en mooi opgemaakt, maar de kamer was wel wat aan de kleine kant. Nu moet ik zeggen dat we ook een van de kleinere kamers hadden, maar op de website was er veel keuze in het type kamer, en de grote van de kamer. 

 

Op de kamer waren ook nog wat tijdschriften te vinden, en kon je zelf koffie en thee maken. Ook is er een tv aanwezig, maar zover ik kon zien geen Nederlandse zenders. 

Interieur hotelkamer
Interieur hotelkamer
Interieur hotelkamer
Interieur hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer
Koffie en thee faciliteiten
Koffie en thee faciliteiten
LP platenspeler
LP platenspeler

De badkamer had een douche, toilet en wastafel. De douche had wel een douchegordijn wat ik een beetje jammer vindt. Een douchecabine staat toch altijd wat netter, en is ook iets hygiënischer. Buiten dat, was alles wel goed schoon. Ik had wel wat moeite met de temperatuur afstellen in de douche. Het was al heel snel kokend heet, of ijskoud. 

 

Wat betreft toiletartikelen was er genoeg aanwezig. Het was niet aanwezig in kleine verpakkingen, maar juist in grote flessen vastgemaakt aan de muur. Hierdoor had je dus altijd genoeg. Zo was er douchegel, shampoo, handzeep en bodylotion. 

 

Douche, badkamer
Douche, badkamer
Wastafel badkamer
Wastafel badkamer
Toilet artiekelen
Toilet artiekelen

Een groot pluspunt van het hotel vond ik dat het ontbijt inbegrepen was. Hoewel in grote steden vaak genoeg ontbijt plekjes in de buurt zijn, vind ik het altijd toch fijn om gewoon lekker in de ochtend naar onder te gaan en even wat te eten. 

 

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal, welke ook weer leuk en gezellig in de stijl van het hotel was ingericht. Gezien het ontbijt inbegrepen was, hoef je geen oneindig lang loop buffet te verwachten. Echter was er wel alles aanwezig, zoals een klein warm buffet met roerbak ei, brood met kaas en jam, fruit en nog wat muesli. Ook is er uiteraard koffie, thee of sinaasappelsap aanwezig. 

Interieur ontbijt ruimte
Interieur ontbijt ruimte
Ontbijt
Ontbijt
Ontbijt ruimte
Ontbijt ruimte

Pluspunten:

  • Goede locatie
  • Gezellig interieur
  • Goede bedden
  • Ontbijt inclusief
  • Vriendelijk personeel

Minpunten:

  • Geen restaurant
  • Douche gordijn
  • Kleine kamer
Gang, Max Brown Düsseldorf
Gang, Max Brown Düsseldorf

Dit hotel is denk ik wel het leukste verblijf waar ik ooit ben geweest. Mocht je op zoek zijn naar een leuk hotel in het centrum van Düsseldorf, kan ik deze zeker aanraden. Mocht ik nog een keer naar Düsseldorf gaan, en ik heb weer een hotel nodig, zou ik zeker terug komen naar Max Brown.

Lees ook:

Reactie schrijven

Commentaren: 0